Καλώς ήρθατε στο asteieseikonescy! Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αστείες εικόνες, περίεργες φωτογραφίες, αστείες διαφημίσεις, φάρσες, ανορθόγραφες πινακίδες, αστεία ζώα και παιδιά, αστεία ατυχήματα και άλλα πολλά που ευελπιστούμε να σας δώσουν γέλιο. Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε κι εσείς τις δικές σας.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ (PHOTOS)


Mία ηλικιωμένη γυναίκα οδήγησε κατά λάθος το αυτοκίνητό της μέσα στην πισίνα του γείτονα ενώ ετοιμαζόταν να πάει για ψώνια στο σούπερμαρκετ.

Βίντεο από κύκλωμα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που η 86χρονη Μαίρη Λε Φάιν από το Τέξας των ΗΠΑ έσπασε με το αυτοκίνητο της το μεταλλικό φράκτη, κτύπησε τα έπιπλα κήπου και έκανε βουτιά στην πισίνα.

Ακολουθεί βίντεο στο τέλος του άρθρου.


Για καλή της τύχη μία καρέκλα που παρασύρθηκε στην πισίνα κράτησε το κάτω μέρος του οχήματος πάνω από την επιφάνεια του νερού, δίνοντας αρκετό χρόνο σε περαστικό να τη σώσει.

Η ίδια υποστηρίζει πως μπήκε στο αυτοκίνητο από την θέση του συνοδηγού επειδή άλλο αυτοκίνητο ήταν πολύ κοντά από τη θέση του οδηγού, κατά λάθος ξεκίνησε το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να κινηθεί ανεξέλεγκτο στην πισίνα του γείτονα.



Αλλά η εκδοχή της είναι κάπως παράξενη αφού όπως λέει και ένας χρήστης: «Για να καταλάβω. Σκαρφαλώνοντας από τη θέση του συνοδηγού στη θέση του οδηγού, κατάφερε να βάλει κατά λάθος το κλειδί, κατά λάθος το γύρισε για αρκετή ώρα ώστε να ξεκινήσει η μηχανή, κατά λάθος κατέβασε το χειρόφρενο, κατά λάθος έβαλε ταχύτητα, κατά λάθος πάτησε γκάζι για να καταλήξει στην πισίνα;≥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου